Galerijen en balkons

vloerafwerking1aVenibo komt graag bij u langs om te adviseren over de onderhoudstoestand van uw galerij of balkonvloer. Met onze grote hoeveelheid aan te brengen opties kunnen wij voor uw specifieke situatie een passend systeem bepalen.
Indien nodig wordt de gehele oude vloer verwijderd, waarbij de HWA-doorvoeren die aan vervanging toe zijn ook worden vervangen. Vervolgens inspecteren wij de ondergrond op gebreken en herstellen wij deze waar nodig. Aansluitend komen onze vakbekwame personeelsleden een nieuwe zand/cementvloer smeren, uiteraard op afschot naar de HWA-doorvoeren. Indien de zand/cementvloer nog in goede staat verkeerd maar niet op afschot loopt smeren wij er na de vereiste voorbehandelingen een epoxy troffelmassa met dezelfde precisie overheen. Na de vereiste droogtijd gaan wij over tot het aanbrengen van de vloercoating. Met onze ruime keuze aan vloercoatings kunt u veel eigenschappen als kleur, anti-slip en elasticiteit zelf bepalen.
Tussen al deze verhandelingen door zorgt Venibo uiteraard voor degelijke loopvoorzieningen.

Industrievloeren

vloerafwerking2

Ook op het gebied van industrievloeren is Venibo B.V. een gerenommeerde specialist. Voor het coaten van uw magazijn of fabrieksvloer bent u bij ons op de juiste plek. Zo kunnen wij u adviseren welk coatingsysteem het meest geschikt is voor uw situatie, met eigenschappen als vloeistofdichtheid, chemische bestendigheid en belasting.