Galerijen en balkons

vloerafwerking1aGalerijen en balkons zijn plekken die veel te verduren hebben. Regen, sneeuw, hagel, wind en zonlicht kunnen allemaal bijdragen aan slijtage van de vloer. Venibo komt graag bij u langs om te adviseren over de onderhoudstoestand van uw galerij of balkonvloer. Met onze grote hoeveelheid aan te brengen opties kunnen wij voor uw specifieke situatie een passend systeem bepalen.

Indien nodig wordt de gehele oude vloer verwijderd, waarbij de HWA-doorvoeren die aan vervanging toe zijn ook worden vervangen. Ook wordt de ondergrond op gebreken geïnspecteerd en wordt deze waar nodig hersteld. Tevens kan een geheel nieuwe zand/cementvloer of epoxy troffelmassa op afschot worden aangebracht. Na de vereiste droogtijd gaan wij over tot het aanbrengen van de vloercoating. Deze beschermlaag zorgt naast de esthetische voordelen er ook voor dat de vloer minder snel slijt en scheurt. Met onze ruime keuze aan vloercoatings kunt u veel eigenschappen als kleur, anti-slip en elasticiteit zelf bepalen. Tussen al deze verhandelingen door zorgt Venibo uiteraard voor degelijke loopvoorzieningen.

Industrievloeren

vloerafwerking2

Ook op het gebied van industrievloeren is Venibo B.V. een gerenommeerde specialist. Het coaten van industrievloeren is van groot belang voor bedrijven en industrieën die dagelijks met zware machines, chemicaliën en andere belastende stoffen werken. Het coaten van de vloeren beschermt niet alleen de vloer zelf, maar het verhoogt ook de veiligheid en hygiëne van de werkomgeving.

Wij kunnen u adviseren welk coatingsysteem het meest geschikt is voor uw situatie, met eigenschappen als vloeistofdichtheid, chemische bestendigheid en belasting. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.