Voeg- en metselwerk

gevelwerk3Oude voegen die aan vervanging toe zijn worden voorzichtig uitgehakt of geslepen. Het metselwerk wordt grondig geïnspecteerd en waar nodig hersteld en/of vervangen. De gevel wordt gereinigd met behulp van een hoge druk unit op basis van water of indien gewenst, een als nieuw uiterlijk gegeven door middel van micronevel- stralen. Nieuw voegwerk wordt aangebracht naar wens van de klant zodat nieuwe voegen mooi aansluiten bij de sfeer van het gebouw. De toe te passen materialen worden zorgvuldig door Venibo B.V. uitgezocht. U krijgt hierdoor het gewenste resultaat.

Reinigen van gevels en muren

gevelwerk1

Venibo B.V. maakt de buitenkant van uw pand keurig schoon. De waarde van uw pand wordt hierdoor behouden of zelfs vermeerderd. De reinigingsmethode wordt bepaalt aan de hand van het type gevel. Zo worden bijvoorbeeld gevelvlakken van beplating enz. ingezet met een alkalische zeep en handmatig geactiveerd. Daarna worden deze met behulp van de nieuwste technieken onder gepaste druk schoon- gespoten. Natuurlijk werkt Venibo met inachtneming van alle normen en regels met betrekking tot het milieu.

Graffiti verwijderen en voorkomen

gevelwerk2

Venibo verwijdert niet alleen graffiti van muren, maar door middel van een speciale “coating” wordt voorkomen dat nieuwe graffiti aanhecht. Deze laag (coating) ontmoedigd de vandaal omdat de graffiti simpel te verwijderen is zonder dat U hiervoor een gespecialiseerd bedrijf moet inschakelen. Hierdoor wordt deze vorm van vandalisme tegengewerkt en krijgt uw pand en de omgeving weer een schone uitstraling.