Betonreparatie

Beton is een duurzaam en sterk materiaal, maar kan na verloop van tijd beschadigd raken door bijvoorbeeld vorst, corrosie of overbelasting. Dit kan leiden tot scheuren, barsten en zelfs instortingsgevaar. Betonherstel is daarom nodig om de veiligheid en duurzaamheid van uw betonconstructies te waarborgen.

Ons team van specialisten kan u helpen bij het herstellen en onderhouden van de betonnen delen van uw vastgoed. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen kunnen wij het beton weer in optimale conditie brengen. Hierbij maken wij gebruik van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Kitten van betonelementen

Het kitten van betonelementen, ook wel dilataties genoemd, is een essentiële stap in het onderhoud van uw betonconstructies. Dilataties zorgen ervoor dat betonelementen of geveldelen kunnen uitzetten en krimpen door temperatuur- en vochtwisselingen, zonder dat er scheuren ontstaan.

Het is belangrijk om dilataties regelmatig te controleren en te onderhouden, om verdere schade te voorkomen. Het kitten van dilataties is een speciale techniek waarbij een flexibele kit wordt aangebracht waarbij rekening wordt gehouden met de bewegingsmogelijkheden van het beton.

Ons team van specialisten beschikt over de juiste kennis en ervaring om dilataties op een vakkundige manier te kitten. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige kitmaterialen die bestand zijn tegen de invloeden van weer en wind en vele jaren hun kwaliteit hebben bewezen..

Bescherming van beton

Het coaten van beton is een belangrijke stap in het onderhoud van uw betonconstructies. Beton kan met de tijd aangetast worden door vocht, vuil en andere invloeden van buitenaf. Door het beton te coaten wordt er een beschermende laag aangebracht die de duurzaamheid en veiligheid van uw betonconstructies verhoogt. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, afhankelijk van de toepassing en gewenste uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een transparante coating die de natuurlijke uitstraling van beton behoudt, of juist voor een gekleurde coating die uw betonconstructies een geheel nieuwe uitstraling geeft.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om beton op een vakkundige manier te beschermen, met gebruik van hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van betonconstructies die optimaal beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.