Gevelisolatie

gevelisolatie1Venibo is een door Sto Isoned B.V. erkend gevelisolatie bedrijf. Regelmatig wordt er door huiseigenaren en VVE’s gekozen om isolatiemateriaal tegen de buitenmuur aan te brengen en deze af te werken met bijvoorbeeld stucwerk of gevelbekleding. Helaas komen wij regelmatig systemen tegen waarbij niet voldoende is gekeken naar de eigenschappen van de bestaande bouwconstructie.

Venibo B.V. zoekt daarentegen altijd naar de beste maatgerichte oplossing, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de thermische eigenschappen, maar waarbij ook hygrische berekeningen worden gemaakt om zo de optimale oplossing te kunnen aanbieden.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van gevelisolatie, waarbij vakkennis een vereiste is! Het vakbekwame personeel van Venibo repareert uw schade zodat deze na herstel nog nauwelijks zichtbaar is.

Sausen

gevelisolatie2

Onder onderhoud behoort ook het reinigen en sausen van de gevelisolatie. Het reinigen hiervan doen wij met onze mobiele hoge drukunits en water, waarbij de druk aangepast wordt om schades te voorkomen.

Voor het sauswerk heeft Venibo beschikking over de nieuwste materialen, elk voor de benodigde toepassingen. Zo werken wij bijvoorbeeld met nieuwe verfproducten welke de eigenschap hebben zelfreinigend te zijn.

Een vakkundige opname voor de toe te passen materialen is echter onmisbaar, dus bel ons dus gerust op voor een geheel vrijblijvende offerte.