Nieuwbouw

nieuwbouwVenibo B.V. heeft al decennia lang ervaring in het ambachtelijke timmermanschap. Met oog voor detail kunnen wij u helpen met het realiseren van aanbouwen, serres of schuren.
Ook voor het plaatsen van nieuwe deuren en kozijnen in alle soorten hout kunt u bij ons terecht. Onze bekwame timmermannen beschikken over veel vakkennis en staan garant voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig timmerwerk.

Kunststof

kunststofkozijnen

Kunststof kozijnen bieden vaak een onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten kozijnen. Onze hoogwaardige kozijnen (gemaakt met de zeer succesvolle Veka® profielen) worden vervaardigd door een gespecialiseerd fabriek in Duitsland. Deze staat garant voor het leveren van de hoogste kwaliteit kozijnen die niet alleen zeer veilig zijn, maar ook nog eens vele jaren meegaan. Dit in samenhang met de uitgebreide expertise van onze monteurs zorgt ervoor dat Venibo B.V. uw wensen op maat kan uitvoeren.

Houtrot

houtrot

Het herstellen van houtrot is werk voor een specialist. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat zowel buitens- (kozijnen, daklijsten, deuren) als binnenshuis kan ontstaan. U kunt houtrot o.a. herkennen aan scheuren in het hout, bruinzwarte verkleuring, zachte plekken die u zo kunt indrukken en klemmende deuren/ramen door uitzetting van vochtig hout.
Bij slecht uitgevoerde werkzaamheden kan houtrot snel terugkeren en verergeren. Gelukkig beschikken wij bij Venibo B.V. over zeer ervaren timmermannen die regelmatig soortgelijke problemen herstellen.
Mocht u houtrot problemen hebben, neem dan spoedig contact met ons op.
Wij sturen altijd een deskundige langs en brengen een geheel vrijblijvende offerte uit.