Nieuwbouw

nieuwbouwHout is een natuurlijk materiaal dat kan krimpen en uitzetten door temperatuur- en vochtveranderingen. waardoor het belangrijk is om te werken met kwalitatief hoogwaardig hout om zo kromtrekken en scheuren te voorkomen. 

Venibo B.V. heeft al decennia lang ervaring in het ambachtelijke timmermanschap. Met oog voor detail kunnen wij u helpen met het realiseren van aanbouwen, serres of schuren.
Ook voor het plaatsen van nieuwe deuren en kozijnen in alle soorten hout kunt u bij ons terecht. Onze bekwame timmermannen beschikken over veel vakkennis en staan garant voor het leveren van kwalitatief hoogwaardig timmerwerk.

 

Kunststof

kunststofkozijnen

Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het materiaal biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Onze hoogwaardige kozijnen (gemaakt met de zeer succesvolle Veka® profielen) worden vervaardigd door een gespecialiseerd fabriek in Duitsland. Deze zijn onderhoudsarm en bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze langer meegaan en op de lange termijn kostenbesparend zijn.

Daarnaast hebben onze kunststof kozijnen een zeer hoge isolatiewaarde waardoor uw energierekening kan worden verminderd en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Bovendien zijn kunststof kozijnen ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn recyclebaar en hebben een lange levensduur, wat bijdraagt aan het verminderen van de afvalstroom.

Houtrot

houtrot

Het herstellen van houtrot is werk voor een specialist. Houtrot is een veel voorkomend probleem dat zowel buitens- (kozijnen, daklijsten, deuren) als binnenshuis kan ontstaan. U kunt houtrot o.a. herkennen aan scheuren in het hout, bruinzwarte verkleuring, zachte plekken die u zo kunt indrukken en klemmende deuren/ramen door uitzetting van vochtig hout. Bij slecht uitgevoerde werkzaamheden kan houtrot snel terugkeren en verergeren.

Gelukkig beschikken wij bij Venibo B.V. over zeer ervaren timmermannen die regelmatig soortgelijke problemen herstellen. Mocht u houtrot problemen hebben, neem dan spoedig contact met ons op. Wij sturen altijd een deskundige langs en brengen een geheel vrijblijvende offerte uit.