Venibo staat voor vernieuwingsbouw, en terecht! Venibo B.V. is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van onder meer betonherstel, gevelrenovatie, vochtbestrijding, vloercoatings en schilderswerkzaamheden. De in de loop der jaren opgebouwde kennis stelt Venibo in staat om zowel moderne gebouwen als monumentale panden op de meest doeltreffende manier te herstellen, te renoveren en te onderhouden.

Venibo werkt nauw samen met gerenommeerde producenten. Hun kennis staat garant voor toelevering van de beste producten. Deze worden vervolgens gebruikt en toegepast door het vakbekwame personeel van Venibo, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Venibo houdt nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Zo wordt er de laatste jaren met het oog op het milieu steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze formule goed werkt.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer de Postbank, scholengemeenschappen, pensioenfondsen, particuliere verenigingen van eigenaren, VvE-beheerders, diverse woningbouwverenigingen en natuurlijk vele particulieren.

Het personeel werkt in groepjes met elk zijn eigen vakbekwaamheid zodat een totaalpakket aangeboden kan worden. Het bedrijf opereert voornamelijk in de regio Zuid Holland doch een enkele keer ook hierbuiten.

Door de aanwezigheid van eigen steigermaterieel, schaftketen, opslagcontainers, etc. en een ruime voorraad van de meest voorkomende materialen is het bedrijf, mede door de ruime aanwezigheid van vervoermiddelen, in staat om een werk snel en efficiënt uit te voeren.