Schilderwerk buiten

Buiten schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw vastgoed. Het is niet alleen een manier om uw gebouw er fraai uit te laten zien, maar dient ook als een beschermende laag. De buitenschil wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende weersinvloeden zoals regen, wind en zonlicht. Wanneer schilderwerk niet goed wordt onderhouden kan dit leiden tot bijvoorbeeld houtrot van uw kozijnen.

Daarom is het van belang om regelmatig onderhoud te plegen aan het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Hierbij is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen en een ervaren schilder die de juiste technieken toepast. Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis.

Schilderwerk binnen

schilderen2

Als uw muren of plafonds niet regelmatig worden onderhouden, kan dit leiden tot scheuren en verkleuring. Door uw binnen schilderwerk regelmatig te laten bijwerken, kunt u slijtage voorkomen of tijdig oplossen, waardoor de levensduur van uw interieur wordt verlengd. Ook kunt u hiermee de sfeer en uitstraling van uw interieur beïnvloeden. Tevens wordt het aanbrengen van alle bedenkbare wandbekledingen zoals behang, glasweefsel en diverse sierpleisters met het grootste gemak door ons uitgevoerd.

Venibo houdt uiteraard de nieuwste ontwikkelingen bij om de gezondheid van de mens en het milieu te sparen. Door te kiezen voor verf met een lage VOS-waarde kan de lucht binnen uw woning of bedrijfspand gezonder worden. VOS’s zijn schadelijke stoffen die vrijkomen uit verf en kunnen leiden tot irritatie van de luchtwegen en andere gezondheidsproblemen.